Rond het lidmaatschap

Rechtsvorm

Het Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers is een vereniging en staat als zodanig geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Dordrecht onder de naam ensembleorkest Timbres Divers (KvK Rotterdam, dossiernummer 40323031).

Contributie

De leden van Timbres Divers betalen contributie.

Het bedrag bedraagt € 15,00 per maand (€ 180,00 per jaar).

De contributie moet op de 1e dag van de maand automatisch overgeschreven worden op IBANnummer NL88INGB0002334487 ten name van Penningmeester Timbres Divers, Zwijndrecht.

Ledenvergadering

Een keer per jaar, meestal in april / mei is er een ledenvergadering, op een repetitieavond wordt hiervoor de tijd gebruikt na de pauze. Een enthousiaste voorzitter en een zo mogelijk nog enthousiastere secretaris leiden de leden dan door de agenda. De financien zijn op orde, maar je merkt dat ook de crisis op de vereniging z’n weerslag heeft, minder inkomsten door subsidie en optredens.

De leden van TD hebben altijd wel ergens een oplossing voor, dus hier komen we ook wel weer uit. Het bestuur rekent trouwens op ieders bijdrage in het succes van Timbres Divers. Er zijn daarom diverse commissies actief die allemaal hun “ding” doen.

Actief in Dordrecht

Timbres Divers treed regelmatig op in Dordrecht. Het orkest heeft in de openlucht gespeeld in het prachtige oude centrum en in een van de de havens, maar ook in De Kunstmin en in Bibelot. Ook in de regio rond Dordrecht is het orkest actief.