Bedrijven

602 01 Vrachtwagen met nieuwe instrumentenHet Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers is een bijzonder orkest. Het kan op veel manieren worden gesteund. Ú kunt het op veel manieren steunen!

Financiële bijdragen worden gebruikt om bijvoorbeeld muziek en instrumenten aan te schaffen. Ook worden investeringen gedaan in eigen lessenaars en verlichting.

Giften in natura zijn ook welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van vervoer naar optredens in de vorm van vracht- of bestelwagens.

Soms wordt gevraagd of een muziekpartituur kan worden gesponsord. Dat kan. Natuurlijk, graag zelfs.

Het Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers werd gesponsord door:

Roldo Rent

Voor het veilig, stofvrij en zonder beschadigingen vervoeren van ons kostbaar materiaal, zocht het transport- en vervoerteam van Timbres Divers naar stevige kunststof boxen.  De firma Roldo Rent BV is een internationaal opererend bedrijf met een hoofdvestiging in Ermelo en een dependance onder andere in Vlaardingen. Het is bekend van verhuur van duurzame materialen en het bieden van verhuisoplossingen bij uitstek. Het transport- en vervoerteam verzocht RoldoRent Handige jongens beschikbaar te stellen.

Handige jongens zijn kunststof, stapelbare en afsluitbare verhuisdozen.

600 1 HJ In de kar

De Handige jongens zijn in gebruik voor het vervoer van lessenaars, standaards, partituren, verlichting en stroomkabels.

600 4 HJ uit de kar600 3 HJ uit de kar vol600 2 HJ in de kar gestickerd

De kunststofboxen kunnen tegen een stootje en zijn eenvoudig te stapelen en onder het podium te schuiven.

600 5 HJ Onder hand bereik

We zijn Roldorent BV erg dankbaar voor hun gift in natura en publiceren graag hun contactgegevens:

Roldo Rent BV, telefoon 0341-564340, email info@roldorent.nl, site www.roldorent.nl.

Ook uw bedrijf kan hier staan!

Meer informatie over sponsoring van Timbres Divers:

Sponsoring in natura

Voor transport is het mogelijk dat u bijvoorbeeld een vrachtwagen (met chauffeur) of bestelbus (zonder chauffeur) aan ons uitleent. Voor een optreden op zondag is de wagen van vrijdag avond tot en  met zondagavond uiterlijk 20:00 uur nodig.

Sponsoring in geld

Jaarlijks stelt u uw budget vast voor public relations en marketing. Ruim voor een jaar budget in om ons in de gelegenheid te stellen deze site in de lucht te houden met uw reclame erop! Over de plaats op de pagina en uw bijdrage kunnen we het vast wel eens worden.

Ook kan uw bedrijfslogo standaard verbonden worden aan onze PR uitingen in kranten, dag- en weekbladen, op onze flyers, op concert aankondigingen en op onze concertprogramma’s. Voor enkele tientjes per keer staat uw bedrijfsnaam op onze programma’s.

Voor u misschien een bescheiden bedrag, voor ons heel belangrijk!