Muziek maakt het Koninkrijk

Muziek maakt het KoninkRijk is een muzikale voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. Samen met acteurs/zangers Diederick Ensink en Deborah de Groot brengen we een interactief muzikaal verhaal.

Stel je eens voor…
Er wordt een spannend verhaal verteld en daarbij speelt een groot orkest alle muziek! Een verhaal over een koning van een mooi land, waar het orkest het paradepaardje is van alle landgenoten. Bij elk groot feest speelt het orkest de mooiste muziek. Maar helaas heeft de koning schulden bij zijn buurvrouw: de koningin van het westen. Zij houdt niet van muziek en betovert het orkest! Hoe het verhaal verder gaat? Deborah en Diederick zullen het jullie vertellen.

In 2017 hebben we deze voorstelling in het Energiehuis in Dordrecht uitgevoerd. Kinderen kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met (live) muziek en een groot orkest en zij blijven geboeid kijken en luisteren door de verhaallijn en de interactie met de vertellers. Ook voor volwassenen is het genieten door de muziekfragmenten die gespeeld worden uit o.a. de films Batman, Harry Potter en Pirates of the Carribbean. We zouden deze voorstelling graag nog eens terug op de planken willen brengen! Geïnteresseerde scholen, verenigingen, podia, e.a. nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen via info@timbresdivers.nl.

Bekijk ook het promotiefilmpje dat gemaakt is over deze voorstelling: