Sinterklaasspecial

Het Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers kan vanaf de intocht van Sinterklaas tot de dag van zijn vertrek een all-in Sinterklaas PeperNOTENconcert in of voor uw school, theater, bedrijf of organisatie verzorgen.

De voorstelling Sinterklaas en het peperNOOTmysterie is een muzikaal verhaal geschreven door Roald van der Laan:

“Er was eens een machtige koning die heel graag wilde dat de kinderen uit zijn land hem lief en leuk vonden. Maar … de kinderen vonden hem helemaal niet aardig! Ze vonden hem maar een mopperpot, een … Bullebalk! Echt waar! De koning vond het dan ook vreselijk wanneer Sinterklaas in zijn land was. De kinderen vonden Sinterklaas namelijk wel lief en leuk. Op een dag kreeg de koning een geweldig idee: wat als hij nog liever, nog leuker en nog toffer dan de Sint kon worden … Zal het de Koning lukken?”

Het programma begint met een sing-along Sinterklaasliedjes onder leiding van de Hoofd Piet himself. Ook tijdens het verhaal kan naar hartelust meegedaan worden. Er is zelfs een speciaal sinterklaasliedje gecomponeerd.

Het is een afwisselende voorstelling die ook de kleinste gasten een klein uur zal boeien.

Uiteraard zal er een Meet and Great zijn met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten na de voorstelling en kunnen alle kinderen met de Sint en / of de Zwarte Pieten op de foto.