Donateurs en vrienden

Het Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers is een bijzonder orkest. Niet alleen vanwege de werken die uitgevoerd worden, maar ook vanwege de bezetting. De combinatie van strijkers, saxofoons en een grote ritmesectie, naast de hout- en kopersectie is uniek in zijn soort.

Een symfonische bezetting als die van Timbres Divers: vind daar maar eens muziek voor! De huisarrangeurs Twan en Robert weten inmiddels de weg, maar voor interessante muziek moet vaak diep in de buidel worden getast. Neem nou de originele filmscores die enige tijd geleden in ons bezit kwamen, de aantekeningen van de componisten stonden er nog op: uniek materiaal! Met hulp van onze donateurs of vrienden kan Timbres Divers ook in de toekomst dit soort fantastische werken aanschaffen.

Weet waarvoor u geeft! Elk jaar wil Timbres Divers zijn donateurs en vrienden laten horen waaraan de giften zijn besteed. Een keer per jaar geeft Timbres Divers een concert speciaal voor de donateurs en vrienden: Het Vriendenconcert. Het orkest speelt dan de muziek die van de donaties en giften is aangeschaft en gearrangeerd. Voor dat jaarlijkse concert krijgen de donateurs en vrienden natuurlijk korting of een of meerdere vrijkaarten. Tevens wordt een donateur of vriend regelmatig op de hoogte gehouden van alle activiteiten van het orkest door middel van onze Nieuwsbrieven. De laatste nieuwsbrief is van augustus 2013, deze is via email en via de post verzonden.

De contacten tussen Timbres Divers en onze vrienden worden onderhouden door Marlie en Saskia.

Voor minimaal € 15,- per jaar bent u donateur of Vriend van Timbres Divers! U krijgt dan 50% korting op 2 kaarten voor het Vriendenconcert, dat 1 keer per jaar wordt georganiseerd.

Ook kunt u Goede Vriend worden van Timbres Divers hiervoor krijgt u 1 vrijkaart en 50% korting op nog 1 kaart voor het Vriendenconcert. Goede Vriend worden kan voor € 30,00 per jaar.

Voor € 45,00 per jaar kunt u onze Beste Vriend worden. U krijgt 2 vrijkaarten en 50% korting op 2 kaarten voor het Vriendenconcert.

Ook vriend worden?

Stuur dan een email naar secretariaat@timbresdivers.nl. Geef bij uw aanmelding de volgende gegevens op: Uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. De gegevens worden alleen gebruikt voor correspondentie door of namens het bestuur van Timbres Divers en worden niet aan anderen verstrekt.

€ 15,00 per jaar Vriend van TD, 50% korting op 2 kaarten voor het Vriendenconcert

€ 30,00 per jaar Goede vriend van TD, 1 vrijkaart PLUS 50% korting op 1 kaart voor het Vriendenconcert

€ 45,00 per jaar Beste Vriend van TD, 2 vrijkaarten PLUS 50% korting op 2 kaarten voor het Vriendenconcert