Hoogtepunten

Het Groot Film- en Musicalorkest is trots op de vele prachtige producties die zij in eigen beheer op de planken heeft gezet.

Reis om de Wereld in 60 minuten

3 November was de wereldpremiere van een eigen muzikale show van Timbres Divers, twee acteurs en een fiets in het Energiehuis in Dordrecht.

Sinterklaas en het PeperNOOTmysterie

Eind 2007 bracht Timbres Divers deze eigen productie met originele muziek en een spannend verhaal voor het eerst op de planken in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Het was een daverend succes dat nog vele keren herhaald werd.

Play-inn

(2003, 2005, 2009)

Timbres Divers organiseert Play-inn film- en musicaldagen in Dordrecht. Op deze dag wordt in korte tijd met een groot aantal gastmusici een volledig concertprogramma ingestudeerd met film- en musicalmuziek. Na een gezamenlijke maaltijd wordt de dag afgesloten met een concert.

A Christmas Eve

Voor de winkelketen “De Harense Smid verzorgde Timbres Divers de muziek op het jaarlijks kerstdiner voor al het personeel in de Brabanthallen in Den Bosch. Door de combinatie van orkest, bigband, receptiekwartet en vocals werd een all-in programma met veel afwisseling gebracht.

Spectaculaire Disneyshow

Ter gelegendheid van het 100-jarig bestaan van Blokker verzorgde het orkest twee shows voor 2000 Europese relaties in de RAI en voor 7.000 personeelsleden in de Jaarbeurs. Een spetterende show met Disneymuziek en bekende artiesten als Tata Vega (hiervoor overgevlogen uit Amerika), Pia Douwes, Laura Vlasblom, Freddy Gumbs en Joke de Kruijf.

White Christmas at the Doelen

Vijf jaar achter elkaar verzorgde het orkest met de eigen vocalgroep een kerstconcert in een uitverkochte Doelen in Rotterdam. Hier werd samengewerkt met artiesten als Caroline Kaart, Henk Kreukniet en Wilma Driessen.

The Sound of Musical

In diezelfde Doelen ontlokte een aantal uitverkochte concerten onder de titel ‘The Sound of Musical’ met Joke de Kruijf en Tony Neef staande ovaties.

Promenadeconcerten

(2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012)

Regelmatig geeft Timbres Divers aan het eind van het seizoen een gratis promenadeconcert op een unieke Dordtse locatie.Zo werd geconcerteerd op het zeer zonnige plein van ‘t Hof, op een ponton in de Kuijpershaven, park Merwestijn en het Scheffersplein.

Musical Kaat Mossel

Musical ‘Kaat Mossel’ in Theater Zuidplein speelde Timbres Divers in 16 voorstellingen van de Rotterdamse musical “Kaat Mossel’ met Joke Bruijs in de hoofdrol.