A Warm And White Christmas

A Warm And White Christmas is een Kerstshow met de allermooiste Kerstmuziek, leukste Kerstverrassingen en heerlijke Kerstcadeautjes. Margriet Eshuijs en Maarten Peters presenteren een wervelende Kerstshow voor jong en oud. Ze zingen samen met Co Vergouwen, het Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers en de Fluxus Kerst kids.

Het doek gaat open, het grote orkest speelt een spannende ouverture uit Polar Express en de zingende ceremoniemeesters van de show, Maarten Peters en Margriet Eshuijs, doen de Kerstlichtjes aan. Dickenskinderen zoeken een plekje bij Spencer de Kerstbeer en bladeren in het grote Kerstboek.

Het Kerstconcert is voor de hele familie als een heerlijke reis door de tijd met de mooiste kerstliedjes. Het begint met Bing Crosby’s “White Christmas” en Doris Day “Winterwonderland”, zoetgevooisd dan naar Wham’s “Last Christmas” en John Lennon’s “Happy Xmas” en de sneeuwpopkids zingen luidkeels mee, om swingend over te gaan naar deze tijd met een spetterende Michael Bublé medley.

Na de pauze wordt het publiek uitgenodigd om mee te gaan naar de Kerstnachtdienst met een sfeervolle singalong van “Stille nacht” en “Oh Dennenboom”. Tussen de muziek door zijn er de leukste verrassingen want het superkerstpakket wordt in ere hersteld en nog maar net bekomen van zoveel lol zit de hele familie vijf minuten later al weer in het circus.

Er is een Kerst Bingo waarmee iemand uit de zaal een grote kalkoen gaat winnen die de volgende dag bij de plaatselijke poelier opgehaald kan worden. Het orkest speelt nummers uit Harry Potter en de musical “Annie”, waar Lideweide Loot schittert met haar prachtige stem.

Aan het einde van het programma zingen en spelen we net zo lang totdat de sneeuw op ons neerdaalt.

Wanneer u belangstelling heeft om dit programma in uw theater aan te bieden kunt u contact opnemen met webmaster@timbresdivers nl.