Gastenboek

Uw reactie hier? Stuur een mail naar webmaster@timbresdivers.nl.

Carla Hebels november 3, 2013
Op 3 november in het Energiehuis te Dordrecht bewees Timbres Divers in een leuke pakkende familieshow opnieuw dat het woordje divers in haar naam niet zomaar uit de lucht komt vallen. Prachtige fragmenten uit muziekstukken met een zeer verschillende herkomst voerden je mee in een grappig verhaal over een reis om de wereld. Het samenspel tussen orkest en acteurs zorgde dat ook minder geduldig publiek geboeid bleef luisteren en genieten. Het gebruik van een select aantal sprekende decorstukken was daarin verrassend en zorgde dat er steeds weer iets nieuws te zien was. Chapeau! Dit was klasse.

Atie van Wingerden november 24, 2013
Mijn man en ik waren ook aanwezig 3 november bij de uitvoering van ons favoriete orkest.
Het was heel leuk in elkaar gezet, we hebben genoten van de prachtige muziek.
Leuk dat de acteur op de fiets de wereld rondging, zouden we ook wel willen.
We zien uit naar een volgend optreden bedankt

Groupie april 6, 2014
TD meets Paul de Munnik. Wanneer kwaliteit kwaliteit ontmoet gebeurt er iets heel speciaals: het regent zonnestralen! Deze zondag gaf de Meerpaal het podium vrij voor de zeer geslaagde samenwerking tussen Paul de Munnik en Timbres Divers. Echt een feestje dat je niet snel vergeet! Genieten!

Atie van Wingerden april 6, 2014
Wat een succes formule, Timbre Divers en Paul de Munnik. Wat hebben we genoten vanmiddag in de Meerpaal in Dronten tijdens de Lions of the Proms. het orkest heeft zichzelf overtroffen, De prachtige liedjes die Paul de Munnik vertolkte raakte een gevoelige snaar ,het publiek was dol enthousiast,dit is voor herhaling vatbaar!!! Wanneer zien en horen we Timbres Divers op T V ?? Bedankt, en ga zo door!!